Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Her serverer vi cremet risotto med spinat af en færdig risottoblanding fra frost, ovnbagt laksefilet og en simpel sprød salat med tomat og balsamico glacé. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 450 gramlaksefileter
- 1 stkhjertesalat
- 3 stktomater
- 40 grambalsamicoglacé
- 800 gramrisotto med spinat
- revet parmesan
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 185 grader varmluft.2
Læg laksefileterne i et ovnfast fad med skindsiden nedad og krydr med salt og peber. Bag laksefileterne i ovnen i ca. 20 min.3
Skyl hjertesalat og tomater og skær det ud efter eget ønske. Vend det med lidt olivenolie, balsamico glacé, salt og peber.4
Tilbered risottoen efter anvisning på posen.5
Server risotto med laksefilet og sprød salat og top hele herligheden med parmesan. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle hjertesalat og tomater.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.