Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En lækker risret med revne gulerødder, bønnespirer og edamamebønner, som vendes med østersauce og toppes med pandestegte torskeloins. Du kan også sagtens bruge alm. torskefilet. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramvilde ris
- 1 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 250 gramrevne gulerødder
- 150 grambønnespirer
- 200 gramedamamebønner
- 1 dløsterssauce
- 1 dlvand
- 400 gramtorskeloins el. torskefilet
- olivenolie
- soya
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Pil skrællen af løg og hvidløg. Skær løget i tern eller i tynde både og hak hvidløget fint.3
Varm en wok eller pande op med olivenolie og svits løg, hvidløg, gulerødder, bønnespirer og edamamebønner. Tilsæt østerssauce og vand og lad grøntsagerne simre ved svag varme.4
Skær torskeloins ud i mindre stykker og krydr med salt og peber. Varm en pande op med olivenolie og steg stykkerne et par minutter på begge sider.5
Vend risene sammen med grøntsagerne og smag til med soya.6
Server risretten med de pandestegte torskeloins. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde. Ungerne kan også skære torsken i mindre stykker og smage retten til.
Ekstra smag: Top med friskpresser citronsaft og friske koriander.