Risret med hakket svinekød og grøntsager

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramvilde ris
  • 200 gramchampignon
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkløg
  • 2 stksnackpeber
  • 2 spskpaprika
  • 400 gramhakket svinekød
  • 1 spsktørret oregano
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 150 gramfrosne ærter
  • 1 terningsvinebouillon
  • 1 pottepersille
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Risret med hakket svinekød og grøntsager

I samarbejde med

3.8, Meget populær

Risret er nemt og lækkert. Her har vi lavet en udgave med hakket svinekød, paprika, oregano og grøntsager. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramvilde ris
  • 200 gramchampignon
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkløg
  • 2 stksnackpeber
  • 2 spskpaprika
  • 400 gramhakket svinekød
  • 1 spsktørret oregano
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 150 gramfrosne ærter
  • 1 terningsvinebouillon
  • 1 pottepersille
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Varm en pande op med olivenolie og steg champignonerne til de er gyldne. Stil dem herefter til siden.

3. Imens champignonerne steger: Pil skrællen af løg og hvidløg og hak begge dele fint. Skyl peberfrugterne, fjern kernehuset og skær dem i små tern.

4. Varm en pande eller wok op med olivenolie og svits paprikaen. Tilsæt hakket svinekød og brun det af. Tilsæt hvidløg, løg og peberfrugterne og lynsteg i ca. 5 min.

5. Tilsæt oregano, hakkede tomater, ærter, stegte champignoner og bouillon. Lad retten simre i ca. 15 min. og smag til med salt og peber.

6. Vend risene sammen med hakket svinekød og grøntsager. Smag til med salt og peber.

7. Server risretten i skåle og top med friskhakket persille. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre