Risret med hakket svinekød og grøntsager

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramris
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 spskpaprika
  • 400 gramhakket svinekød
  • 2 stkrød peberfrugt
  • 1 stkløg
  • 0.5 stkblomkål
  • 200 gramfrosne majs
  • 1 pottepersille
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En super nem og lækker risret med hakket svinekød, peberfrugt, blomkål og majs. Stegt sammen med karry og paprika, der giver masser af smag. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Varm en dyb pande eller wok op med olivenolie og svits karry, paprika og hakket skinkekød.

3. Imens kødet steger: Skyl peberfrugterne og fjern kernerne. Pil skrællen af løget. Skær løg, peberfrugt og blomkål i små tern.

4. Tilsæt peberfrugt, løg, blomkål og majs til kødet og lad det hele stege i ca. 15 min. og smag til med salt og peber.

5. Vend risene sammen med hakket svinekød og grøntsager. Smag til med salt og peber.

6. Server risretten i skåle og top med friskhakket persille. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde. De kan også hjælpe med at vaske og skære peberfrugter.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre