Risret med hakket svinekød og grøntsager

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramvilde ris
  • 200 gramchampignon
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkløg
  • 2 stksnackpeber
  • 2 spskpaprika
  • 400 gramhakket svinekød
  • 1 spsktørret oregano
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 150 gramfrosne ærter
  • 1 terningsvinebouillon
  • 1 pottepersille
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Risret er nemt og lækkert. Her har vi lavet en udgave med hakket svinekød, paprika, oregano og grøntsager. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Varm en pande op med olivenolie og steg champignonerne til de er gyldne. Stil dem herefter til siden.

3. Imens champignonerne steger: Pil skrællen af løg og hvidløg og hak begge dele fint. Skyl peberfrugterne, fjern kernehuset og skær dem i små tern.

4. Varm en pande eller wok op med olivenolie og svits paprikaen. Tilsæt hakket svinekød og brun det af. Tilsæt hvidløg, løg og peberfrugterne og lynsteg i ca. 5 min.

5. Tilsæt oregano, hakkede tomater, ærter, stegte champignoner og bouillon. Lad retten simre i ca. 15 min. og smag til med salt og peber.

6. Vend risene sammen med hakket svinekød og grøntsager. Smag til med salt og peber.

7. Server risretten i skåle og top med friskhakket persille. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre