Ristaffel med kylling i karry

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsris
  • 450 gramkyllingefilet
  • 2 spskkarry
  • 500 gramfrossen grøntsagsbund
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninghønsebouillon
  • 2 stkbananer
  • 200 gramfrosne ærter
  • 1 stkblandede peberfrugter
  • 100 grampeanuts
  • 2 dlkogevand
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Ristaffel er en rigtig hyggelig ret at samles om - og så kan børnene selv vælge tilbehør. Vi har lavet karrysovsen af en færdig grøntsagsblanding, kokosmælk og selvfølgelig karry. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen.

2. Halver kyllingefileterne, læg dem i en gryde med letsaltet vand og lad dem koge i ca. 15 min. Gem kogevandet til karrysovsen.

3. Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits karry og den frosne grøntsagsblanding. Tilsæt kokosmælk og bouillon og lad det simre i ca. 15 min.

4. Pil skrællen af bananerne og skær dem i skiver. Overhæld ærterne med kogende vand. Skyl peberfrugten og skær den i små tern. Anret banan, ærter, peberfrugt og peanuts i små skåle.

5. Tilsæt kogevandet fra den kogte kylling og blend sovsen med en stavblender. Smag til med salt og peber.

6. Pluk kyllingekødet eller skær det i tern og tilsæt til karrysovsen.

7. Server kylling i karry med dampende varme ris og topping i små skåle. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn anrette topping i små skåle. Ekstra smag: Top med friske krydderurter.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre