Ristaffel med kylling i karry

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsris
  • 450 gramkyllingefilet
  • 2 spskkarry
  • 500 gramfrossen grøntsagsbund
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninghønsebouillon
  • 2 stkbananer
  • 200 gramfrosne ærter
  • 1 stkblandede peberfrugter
  • 100 grampeanuts
  • 2 dlkogevand
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Ristaffel med kylling i karry

I samarbejde med

3.8, Meget populær

Ristaffel er en rigtig hyggelig ret at samles om - og så kan børnene selv vælge tilbehør. Vi har lavet karrysovsen af en færdig grøntsagsblanding, kokosmælk og selvfølgelig karry. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornsris
  • 450 gramkyllingefilet
  • 2 spskkarry
  • 500 gramfrossen grøntsagsbund
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninghønsebouillon
  • 2 stkbananer
  • 200 gramfrosne ærter
  • 1 stkblandede peberfrugter
  • 100 grampeanuts
  • 2 dlkogevand
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen.

2. Halver kyllingefileterne, læg dem i en gryde med letsaltet vand og lad dem koge i ca. 15 min. Gem kogevandet til karrysovsen.

3. Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits karry og den frosne grøntsagsblanding. Tilsæt kokosmælk og bouillon og lad det simre i ca. 15 min.

4. Pil skrællen af bananerne og skær dem i skiver. Overhæld ærterne med kogende vand. Skyl peberfrugten og skær den i små tern. Anret banan, ærter, peberfrugt og peanuts i små skåle.

5. Tilsæt kogevandet fra den kogte kylling og blend sovsen med en stavblender. Smag til med salt og peber.

6. Pluk kyllingekødet eller skær det i tern og tilsæt til karrysovsen.

7. Server kylling i karry med dampende varme ris og topping i små skåle. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn anrette topping i små skåle.

Ekstra smag: Top med friske krydderurter.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre