Ristaffel med kylling og karrysovs

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  ris
  • 2 spskkarry
  • 500 gramfrosne suppeurter
  • 3 dlvand
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninghønsebouillon
  • 250 gramfersk kylling i tern
  • 2 stkbananer
  • 1 stkgranatæble
  • 30 gramkokosmel
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Ristaffel med kylling og karrysovs

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

Her serverer vi ristaffel med kylling og en lækker karrysovs med masser af skjulte grøntsager og kokosmælk. Vi topper hele herligheden med banan, kokosmel, granatæblekerner og peanuts. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  •  ris
  • 2 spskkarry
  • 500 gramfrosne suppeurter
  • 3 dlvand
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninghønsebouillon
  • 250 gramfersk kylling i tern
  • 2 stkbananer
  • 1 stkgranatæble
  • 30 gramkokosmel
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisning på pakken.

2. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits karryen. Tilsæt suppeurter, vand, kokosmælk og bouillon og lad det simre i ca. 15 min.

3. Blend sovsen med en stavblender og smag til med salt og peber.

4. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingestykkerne. Krydr med salt og peber.

5. Pil skrællen af bananerne og skær dem i skiver.

6. Halver granatæblet og pres kernerne ud i en skål. Anret bananskiver, kokosmel og peanuts i skåle.

7. Server ristaffel med kylling, karrysovs og topping. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde, skære bananerne i skiver og anret topping i små skåle.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre