Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
10 min
Ventetid
0 min
Ristede græskarkerner - eller græskarsnacks - smager super godt og er perfekte i madpakken og til faldende blodsukker i ulvetimen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 150 gramgræskarkerner
- olivenolie
- salt
Fremgangsmåde
1
Kom græskarkerner og lidt olivenolie på en pande og fordel dem jævnt. Rør jævnligt indtil de begynder at "poppe". Når de er gyldenbrune, er de færdige.2
Køl dem af på lidt køkkenrulle og drys med salt eller andre yndlingskrydderier.3
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn røre rundt i græskarkernerne, men pas på at de ikke brænder sig på panden.