Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Pølser er et hit i de fleste børnefamilier! Her serverer vi små ristede kyllingepølser og kartoffelsalat med smuglerblomkål som tilbehør. Steg pølserne på panden eller giv dem en tur på grillen, hvis vejret tillader det. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 0.5 stkblomkål
- 300 gramkyllingepølser
- 1 stkløg
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 4 spskmayonnaise
- 0.5 spsksød sennep
- 10 stkcherrytomater
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl kartoflerne, skær dem i mundrette størrelser og kog dem møre i letsaltet vand. Det tager ca. 15 min.2
Pluk små buketter af blomkålen og kog dem sammen med kartoflerne de sidste 5 min. - så sparer du på energien. Overhæld herefter begge dele med koldt vand, til de er kølet af.3
Varm en pande op med olivenolie og steg pølserne ved middelvarme til de har fået farve på begge sider.4
Hak løget fint. Rør creme fraiche, mayonnaise, sød sennep og løg sammen. Smag til med salt og peber. Vend dressingen sammen med kartofler og blomkål. Pynt med halverede cherrytomater og evt. purløg.5
Server kyllingepølserne sammen med kartoffelsalaten. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen.
Ekstra smag: Top med friskklippet purløg.