Ristede kyllingepølser med fyldig kartoffelsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 0.5 stkblomkål
  • 300 gramkyllingepølser
  • 1 stkløg
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 4 spskmayonnaise
  • 0.5 spsksød sennep
  • 10 stkcherrytomater
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pølser er et hit i de fleste børnefamilier! Her serverer vi små ristede kyllingepølser og kartoffelsalat med smuglerblomkål som tilbehør. Steg pølserne på panden eller giv dem en tur på grillen, hvis vejret tillader det. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skræl kartoflerne, skær dem i mundrette størrelser og kog dem møre i letsaltet vand. Det tager ca. 15 min.

2. Pluk små buketter af blomkålen og kog dem sammen med kartoflerne de sidste 5 min. - så sparer du på energien. Overhæld herefter begge dele med koldt vand, til de er kølet af.

3. Varm en pande op med olivenolie og steg pølserne ved middelvarme til de har fået farve på begge sider.

4. Hak løget fint. Rør creme fraiche, mayonnaise, sød sennep og løg sammen. Smag til med salt og peber. Vend dressingen sammen med kartofler og blomkål. Pynt med halverede cherrytomater og evt. purløg.

5. Server kyllingepølserne sammen med kartoffelsalaten. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen. Ekstra smag: Top med friskklippet purløg.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre