Rodfrugtsuppe. Hertil æbletern og hvidløgsflute.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 350 gramkartofler
  • 450 gramfrosne rodfrugter
  • 0.25 pottefrisk timian
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 6 dlvand
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 15%
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 2 stkæbler
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Rodfrugtsuppe. Hertil æbletern og hvidløgsflute.

I samarbejde med

3.5, Meget populær

Her har vi lavet en super nem rodfrugtsuppe med rodfrugter fra frost, lidt kartofler, frisk timian og cremefine. Vi serverer rodfrugtsuppen med æbletern og hvidløgsflutes med fuldkorn. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 350 gramkartofler
  • 450 gramfrosne rodfrugter
  • 0.25 pottefrisk timian
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 6 dlvand
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 15%
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 2 stkæbler
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits kartoflerne, rodfrugterne og timianen i et par minutter. Tilsæt bouillon, vand og cremefine og lad det hele simre under låg i ca. 15 min.

3. Bag flutesene i ovnen, skyl æblerne og skær dem i tern.

4. Blend suppen og smag til med salt og peber.

5. Server rodfrugtsuppen i skåle med æbletern på toppen og hvidløgsflute på siden. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle kartoflerne, skylle æblerne og skære dem i tern.

Ekstra smag: Tilsæt lidt stødt chili til suppen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre