Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
En lækker cremet suppe lavet med frosne rodfrugter, glaskartofler, kokosmælk og karry. Serveret med sprød skinke og æbletern på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 spskkarry
- 450 gramfrosne rodfrugter
- 425 gramkartofler på glas
- 6 dlvand
- 4 dlkokosmælk
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 70 gramserranoskinke
- 3 stkæbler
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits karry, rodfrugter og kartofler. Tilsæt vand, kokosmælk og bouillon og lad suppen simre i ca. 20 min.3
Halver skinkestykkerne, kom dem på en bageplade med bagepapir og bag dem sprøde i ovnen i 10 min.4
Skyl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i små tern.5
Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber.6
Server suppen i skåle og top med sprød skinke og æbletern. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn lægge skinken på en bageplade beklædt med bagepapir og skylle æblerne.
Ekstra smag: Tilføj lidt frisk eller tørret timian til suppen.