Rodfrugtsuppe med karry og kokosmælk. Hertil sprød skinke og æbletern.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 spskkarry
  • 450 gramfrosne rodfrugter
  • 425 gramkartofler på glas
  • 6 dlvand
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 70 gramserranoskinke
  • 3 stkæbler
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Rodfrugtsuppe med karry og kokosmælk. Hertil sprød skinke og æbletern.

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

En lækker cremet suppe lavet med frosne rodfrugter, glaskartofler, kokosmælk og karry. Serveret med sprød skinke og æbletern på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 spskkarry
  • 450 gramfrosne rodfrugter
  • 425 gramkartofler på glas
  • 6 dlvand
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 70 gramserranoskinke
  • 3 stkæbler
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits karry, rodfrugter og kartofler. Tilsæt vand, kokosmælk og bouillon og lad suppen simre i ca. 20 min.

3. Halver skinkestykkerne, kom dem på en bageplade med bagepapir og bag dem sprøde i ovnen i 10 min.

4. Skyl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i små tern.

5. Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber.

6. Server suppen i skåle og top med sprød skinke og æbletern. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn lægge skinken på en bageplade beklædt med bagepapir og skylle æblerne.

Ekstra smag: Tilføj lidt frisk eller tørret timian til suppen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre