Rødspættefileter i grøntsagsfad med rød pesto. Hertil bulgur.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 grambulgur
  • 500 gramfrossen grøntsagsbund
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 130 gramrød pesto
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkcitron
  • 225 gramrødspættefileter
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Rødspættefileter i grøntsagsfad med rød pesto. Hertil bulgur.

I samarbejde med

En lækker og nem fiskeret med en grøntsagsblanding fra frost, rød pesto, cremefine og rødspættefileter på toppen. Serveres med bulgur. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 grambulgur
  • 500 gramfrossen grøntsagsbund
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 130 gramrød pesto
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkcitron
  • 225 gramrødspættefileter
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft og kog bulguren efter anvisningen på posen.

2. Vend grøntsagsblandingen sammen med cremefine, rød pesto, presset hvidløg, salt og peber i et ovnfast fad. Bag det i ovnen i ca. 10 minutter.

3. Imens grøntsagsfadet er i ovnen: Skær citronen i skiver. Rul rødspættefileterne sammen, så det ligner små roser. Krydr dem med salt og peber.

4. Tag fadet ud af ovnen og læg citronskiverne og de rullede rødspættefileter oven på grøntsagerne. Bag videre i ca. 10-15 minutter.

5. Server rødspættefileterne i grøntsagsfadet med dampende varme bulgur til. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, bulgur og salt i en gryde.

Ekstra smag: Top med friske krydderurter.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre