Rødspættefileter med grøntsager, kokosmælk og fuldkornsris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsris
  • 400 gramgreen curry blanding fra frost
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 225 gramrødspættefileter
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Rødspættefileter med grøntsager, kokosmælk og fuldkornsris

I samarbejde med

4.7, Mambeno-favorit!

Lækker fiskeret med rødspættefileter, en færdig grøntsagsblanding med grøn karry, kokosmælk og fuldkornsris. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornsris
  • 400 gramgreen curry blanding fra frost
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 225 gramrødspættefileter
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen og tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Vend den frosne grøntsagsblanding sammen med kokosmælk og bouillon i en skål og fordel blandingen i et ovnfast fad.

3. Rul rødspættefileterne sammen og fordel dem ovenpå grøntsagerne. Krydr med salt og peber og bag fadet i ovnen i 25-30 min.

4. Server rødspættefileter og grøntsager sammen med dampende varme ris. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.

Ekstra smag: Top med friske krydderurter og citronsaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre