Rødspættefileter med grøntsager, kokosmælk og fuldkornsris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsris
  • 400 gramgreen curry blanding fra frost
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 225 gramrødspættefileter
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Lækker fiskeret med rødspættefileter, en færdig grøntsagsblanding med grøn karry, kokosmælk og fuldkornsris. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på posen og tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Vend den frosne grøntsagsblanding sammen med kokosmælk og bouillon i en skål og fordel blandingen i et ovnfast fad.

3. Rul rødspættefileterne sammen og fordel dem ovenpå grøntsagerne. Krydr med salt og peber og bag fadet i ovnen i 25-30 min.

4. Server rødspættefileter og grøntsager sammen med dampende varme ris. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde. Ekstra smag: Top med friske krydderurter og citronsaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre