Rødspætteruller med serrano, blomkål og kartofler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramkartofler
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkblomkål
  • 0.5 stkspidskål
  • 4 dlkokosmælk
  • 0.5 spskkarry
  • 1 stkøkologisk citron
  • 250 gramrødspættefileter
  • 70 gramserranoskinke
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du den skønneste opskrift på rødspætter rullet i seranoskinke, som vi serverer med kartofler, kokossauce og bagte blomkål med karry. Og kan du finde kalkunbacon i supermarkedet, kan du også bruge det - det er virkelig lækkert! Glæd jer - god fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 185 grader varmluft.

2. Skræl kartoflerne og kog dem møre i en gryde med saltet vand.

3. Hak løg og hvidløg fint. Skyl blomkålen og pluk den i mindre buketter. Skyl og skær spidskål i strimler. Bland det hele det hele sammen i et ildfast fad. Ryst kokosmælken og hæld den over grøntsagerne. Drys med karry, lidt salt og riv lidt citronskal over. Stil grøntsagsfadet i ovnen, imens du gør rødspætterne klar -grøntsagerne må godt få lidt længere tid i ovnen end rødspætterne.

4. Dup rødspættefileterne tørre med lidt køkkenrulle og rul sammen med et stykke skinke eller bacon omkring - stik evt. et grillspyd igennem rullerne - der kan være ca. 2-3 ruller på et spyd.

5. Læg rullerne oven på blomkålene i det ovnfaste fad. Bag rødspætterullerne i ovnen i ca. 20 min., til de er faste og gennemstegte - men endelig ikke tørre!

6. Servér rødspætterne med kartofler, kokossauce og bagte blomkål.

7. Velbekomme!

Tip

Opgaverne til børn i køkkenet: Lad dine børn plukke buketter af blomkålen. De kan også være med til at ryste kokosmælken og hælde det i fadet.

 
Sikker køkkenkniv til børn

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre