Rugmelspanerede fiskefileter. Hertil ovnbagte kartofler og rosenkål.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 500 gramfrosne rosenkål
  • 2 fedhvidløg
  • 1 stkøkologisk citron
  • 100 grammayonnaise
  • 100 grampickles
  • 0.5 spskkarry
  • 50 gramrugmel
  • 225 gramrødspættefileter
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Lækre fiskefileter paneret i rugmel. Serveret med hjemmerørt remoulade, ovnbagte kartoffelskiver og rosenkål vendt med hvidløg og citronskal. En super nem fiskeret. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i skiver á ca. 0.5 cm. Vend kartofler og rosenkål sammen med en god sjat olivenolie, presset hvidløg, revet citronskal, salt og peber.

3. Fordel grøntsagerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20 min. til kartoflerne er møre.

4. Rør mayonnaise, pickles og karry sammen i en skål.

5. Hæld rugmel sammen med lidt salt og peber i en skål.

6. Skyl rødspættefileterne og dup dem tørre med lidt køkkenrulle. Vend herefter rødspættefileterne i rugmelsblandingen.

7. Varm en pande op med rapsolie og steg fiskefileterne. Vend forsigtigt fiskefileterne undervejs og tilsæt evt. lidt ekstra olie. Steg dem flot gyldne.

8. Server fiskefileterne med hjemmerørt remoulade, ovnbagte kartoffelskiver og rosenkål. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre remouladen sammen. Ekstra smag: Top med friskpresset citronsaft og dild.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre