Rugmelspanerede koteletter med aspargeskartofler, bønner og brun sovs

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramaspargeskartofler
  • 1 stkrødløg
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 0.5 terningsvinebouillon
  • 450 gramfrosne bønner
  • 60 gramrugmel
  • 500 gramkoteletter
  •  sovsekulør
  •  salt
  •  peber
  •  rapsolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Rugmelspanerede koteletter med aspargeskartofler, bønner og brun sovs

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Lækre koteletter paneret i rugmel. Serveret med aspargeskartofler, grønne bønner og en simpel brun sovs med rødløg og cremefine. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramaspargeskartofler
  • 1 stkrødløg
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 0.5 terningsvinebouillon
  • 450 gramfrosne bønner
  • 60 gramrugmel
  • 500 gramkoteletter
  •  sovsekulør
  •  salt
  •  peber
  •  rapsolie

Fremgangsmåde

1. Skyl og skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Pil evt. kartoflerne hvis du har tid.

2. Pil skrællen af rødløget og hak det fint. Varm en kasserolle op med rapsolie og svits rødløget. Tilsæt cremefine, bouillon og sovsekulør. Lad sovsen koge og smag til med salt og peber.

3. Kog bønnerne i letsaltet vand i 5-7 min.

4. Hæld rugmel op i en dyb tallerken og vend det sammen med salt og peber. Vend koteletterne i melet.

5. Varm en pande op med rapsolie og steg de rugmelspanerede koteletter til de er gyldne og sprøde på begge sider.

6. Server de lækre rugmelspanerede koteletter med aspargeskartofler, bønner og brun sovs. Velbekomme!

Tip

Tips til minde børn i køkkenet: Lad dine børn skrubbe og skylle kartoflerne.

Ekstra smag: Tilsæt lidt eddike til sovsen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre