Rugmelspanerede koteletter med sprød salat og champignonsovs

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 200 grambrune champignon
  • 1 stkløg
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 0.5 terningsvinebouillon
  • 500 gramkoteletter
  • 235 gramfærdig salatblanding
  • 1 spskeddike
  •  sovsekulør
  •  rugmel
  •  rapsolie
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Koteletter paneret i rugmel serveret med kogte kartofter, en færdigsnittet salat og champignonsovs af champignoner, løg og Cremefine eller madlavningsfløde. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skræl kartoflerne, skær dem evt. i halve og kog dem møre i letsaltet vand.

2. Rens champignonerne og skær dem i kvarte. Pil skrællen af løget og skær det i små tern. Varm en pande op med olivenolie og steg champignonerne til de får en gylden stegeflade.

3. Tilsæt løg og steg videre. Tilsæt Cremefine, bouillon og kulør og lad sovsen simre i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.

4. Vend rugmel, salt og peber sammen i en dyb tallerken. Vend koteletterne i rugmelsblandingen så de er dækket på begge sider.

5. Varm en pande op med rapsolie og steg koteletterne gyldne på begge sider.

6. Imens koteletterne steger: Vend salatblandingen sammen med eddike, en god sjat olivenolie, salt og peber.

7. Server de rugmelspanerede koteletter med kartofler, sprød salat og champignonsovs. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende koteletterne i rugmel.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre