Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker og nem opskrift med rødspættefileter paneret i rugmel og serveret med kartofler, bønner og persillesovs. Velbekomme!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 450 gramfrosne bønner
- 225 gramrødspættefileter
- 75 gramrugmel
- 2.5 dlcremefine 15%
- 2 spskmajsstivelse
- 2 dlvand
- 1 pottepersille
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl og skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Lad bønnerne koge med de sidste 5 minutter.2
Skyl rødspættefileterne og dub dem tørre med køkkenrulle. Bland rugmel, salt og peber sammen på en tallerken. Vend rødspættefileterne i melblandingen så de er dækket helt til på begge sider.3
Varm en pande op med rapsolie og steg rødspættefileterne ved middelvarme på begge sider.4
Kom cremefine op i en gryde og bring det i kog. Rør majsstivelsen sammen med vand i et glas og hæld det forsigtigt i sovsen under omrøring. Fortsæt med at røre rundt i sovsen til den har den konsistens, du ønsker.5
Skyl persillen og hak den fint. Vend persillen i sovsen og smag til med salt og peber.6
Server de rugmelspanerede rødspættefileter med kartofler, grønne bønner og persillesovs. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle kartoflerne.