Rugmelspanerede rødspættefileter med kartofler, bønner og persillesovs

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 450 gramfrosne bønner
  • 225 gramrødspættefileter
  • 75 gramrugmel
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 2 spskmajsstivelse
  • 2 dlvand
  • 1 pottepersille
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Rugmelspanerede rødspættefileter med kartofler, bønner og persillesovs

I samarbejde med

En lækker og nem opskrift med rødspættefileter paneret i rugmel og serveret med kartofler, bønner og persillesovs. Velbekomme!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 450 gramfrosne bønner
  • 225 gramrødspættefileter
  • 75 gramrugmel
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 2 spskmajsstivelse
  • 2 dlvand
  • 1 pottepersille
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl og skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Lad bønnerne koge med de sidste 5 minutter.

2. Skyl rødspættefileterne og dub dem tørre med køkkenrulle. Bland rugmel, salt og peber sammen på en tallerken. Vend rødspættefileterne i melblandingen så de er dækket helt til på begge sider.

3. Varm en pande op med rapsolie og steg rødspættefileterne ved middelvarme på begge sider.

4. Kom cremefine op i en gryde og bring det i kog. Rør majsstivelsen sammen med vand i et glas og hæld det forsigtigt i sovsen under omrøring. Fortsæt med at røre rundt i sovsen til den har den konsistens, du ønsker.

5. Skyl persillen og hak den fint. Vend persillen i sovsen og smag til med salt og peber.

6. Server de rugmelspanerede rødspættefileter med kartofler, grønne bønner og persillesovs. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle kartoflerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre