Rugmelspaneret fiskefilet med kartofler og blomkål. Hertil dilddressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkrødløg
  • 1 pottedild
  • 1 spskmayonnaise
  • 2.5 dlfraiche 5%
  • 650 gramkartofler
  • 1 stkblomkål
  • 400 gramrødspættefileter
  •  rugmel
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Rugmelspaneret fiskefilet med kartofler og blomkål. Hertil dilddressing.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Lækre fiskefileter paneret i rugmel. Serveret med kartofler, blomkål og en lækker dilddressing rørt af fraiche 5%, dild, mayonnaise og rødløg. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkrødløg
  • 1 pottedild
  • 1 spskmayonnaise
  • 2.5 dlfraiche 5%
  • 650 gramkartofler
  • 1 stkblomkål
  • 400 gramrødspættefileter
  •  rugmel
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af rødløget og hak det fint. Skyl dilden og hak den fint. Rør rødløg og dild sammen med mayonnaise, fraiche, salt og peber i en skål.

2. Skrub og skyl kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Pluk små buketter af blomkålen og kog dem sammen med kartoflerne de sidste par minutter - så sparer du på strømmen.

3. Hæld rugmel sammen med lidt salt og peber i en dyb tallerken.

4. Skyl rødspættefileterne og dub dem tørre med lidt køkkenrulle. Vend herefter rødspættefileterne i rugmelsblandingen.

5. Varm en pande op med rapsolie og steg fiskefileterne. Vend forsigtigt fiskefileterne undervejs og tilsæt evt. lidt ekstra olie. Steg dem flot gyldne.

6. Server de rugmelspanerede fiskefileter med blomkål, kartofler og dilddressing. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skrubbe kartoflerne.

Ekstra smag: Top med citronsaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre