Rugmelspaneret hvillingfilet med grov bulgursalat. Hertil persilledressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 grambulgur
  • 400 gramhvilling- eller torskefilet
  • 1 stkæg
  • 50 gramrugmel
  • 1 stkæble
  • 0.5 stkblomkål
  • 180 gramgrønne oliven
  • 1 pottepersille
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker fiskeret med rugmelspaneret hvillingfilet, der ofte kan fås i REMA 1000. Men torsk og mørksej kan også bruges. Retten serveres med en grov bulgursalat vendt med æble, blomkål og oliven og en nem persilledressing på siden. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog bulgur efter anvisningen på pakken og lad den køle en smule af.

2. Fjern skindet fra hvillingfileterne og skær dem i mindre stykker. Pisk ægget i en dyb tallerken og hæld rugmel, salt og peber op i en anden dyb tallerken. Vend først fiskestykkerne i æg og derefter i rugmel, så fiskestykkerne er dækket helt på alle sider.

3. Varm en pande op med olivenolie og steg fiskestykkerne ved mellemvarme på begge sider.

4. Skyl æblerne, skær dem i tynde både og snit blomkålen fint. Vend begge dele sammen med bulgur, oliven og olivenolie og smag til med salt og peber.

5. Skyl persillen og hak den fint. Rør persille sammen med creme fraiche, salt og peber.

6. Server rugmelspaneret hvillingfilet med grov bulgursalat og persilledressing på siden. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn piske ægget og skylle æblet og persillen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre