Rugmelspaneret kylling med ovnkartofler og broccoli. Hertil paprikadressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 40 gramrugmel
  • 300 gramkyllingeinderfilet
  • 1 stkbroccoli
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 0.5 spskpaprika
  • 2 spskketchup
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Rugmelspaneret kylling med ovnkartofler og broccoli. Hertil paprikadressing.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Lækre stykker af kylling der er vendt med rugmel og stegt sprøde på panden. Serveret med kartofler i ovnen, kogt broccoli og en simpel paprikadressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 40 gramrugmel
  • 300 gramkyllingeinderfilet
  • 1 stkbroccoli
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 0.5 spskpaprika
  • 2 spskketchup
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft. Skyl og skrub kartoflerne. Skær kartoflerne i skiver og vend dem med olivenolie, salt og peber. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 25 min på en bageplade beklædt med bagepapir.

2. Hæld rugmel op i en dyb tallerken og vend det sammen med salt og peber. Vend herefter kyllingefileterne i melet.

3. Varm en pande op med en god sjat rapsolie og steg kyllingefileterne gyldne på begge sider.

4. Imens kyllingefileterne steger: Pluk små buketter af broccolien og kog broccolien i ca. 5 min.

5. Rør creme fraiche sammen med paprika, ketchup, salt og peber.

6. Server de panerede kyllingestykker med ovnbagte kartofler, broccoli og paprikadressing. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skrubbe kartoflerne og røre dressingen sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre