Rugmelspaneret torsk med kartofler og broccoli. Hertil urtedressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 1 stkbroccoli
  • 1 pottedild
  • 0.5 pottepurløg
  • 2.5 dlfraiche 5%
  • 1 stkøkologisk citron
  • 225 gramtorskefilet
  •  rugmel
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Rugmelspaneret torsk med kartofler og broccoli. Hertil urtedressing.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En nem fiskeret med paneret torsk, der serveres med kogte kartofler og broccoli og en urtedressing rørt af fraiche 5%, dild, purløg, kapers og citronsaft. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 1 stkbroccoli
  • 1 pottedild
  • 0.5 pottepurløg
  • 2.5 dlfraiche 5%
  • 1 stkøkologisk citron
  • 225 gramtorskefilet
  •  rugmel
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl og skrub kartoflerne, skær dem i mundrette bidder og kog dem møre i letsaltet vand. Pluk små buketter af broccolien og kog dem sammen med kartoflerne de sidste ca. 5 min. - så sparer du på strømmen.

2. Skyl dild og purløg og hak det fint. Rør dild og purløg sammen med fraiche, salt og peber og smag til med citronsaft og citronskal.

3. Skær torskefileterne i mindre stykker. Hæld rugmel op i en dyb tallerken og bland det sammen med salt og peber. Vend fiskestykkerne i melblandingen.

4. Varm en pande op med olivenolie og steg fiskestykkerne. Vend dem forsigtigt undervejs og pas på du ikke giver dem for meget.

5. Server den rugmelspanerede torsk med kartofler, broccoli og urtedressing. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende fiskestykkerne i melet.

Ekstra smag: Rør lidt mayonnaise i dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre