Rugmelspaneret torsk og mexi-kartoffelsalat. Hertil hvidløgsdressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramsmå kartofler
  • 1 stksnackpeber
  • 2 stktomater
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 2 stkavocado
  • 1 dåsekidneybønner
  • 285 gramløse majs
  • 1 stklime
  • 225 gramtorskefilet
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  •  rugmel
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker fiskeret med paneret torsk der serveres med mexicanskinspireret kartoffelsalat og en hurtig hjemmerørt hvidløgsdressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skræl kartoflerne hvis det er nødvendigt og skær dem i mundrette størrelser. Kog dem i letsaltet vand til de er møre og overhæld dem herefter med koldt vand.

2. Skyl snackpeberen og tomaterne. Skær snackpeberen og de soltørrede tomater i tynde strimler og skær tomaterne og avocadoerne i små tern.

3. Skyl kidneybønnerne og dræn majsene for væde. Vend det hele sammen med kartoflerne, saften fra en lime, olivenolie, salt og peber.

4. Hæld rugmel op i en dyb tallerken og vend det med salt og peber. Skær fisken i mindre stykker og vend dem i melet. Steg fiskestykkerne i olie på en varm pande til de har en gylden og sprød overflade på begge sider.

5. Rør creme fraiche og presset hvidløg sammen og smag til med salt og peber.

6. Server den panerede fisk med mexi-kartoffelsalat og hvidløgsdressing på siden. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle grøntsagerne og røre dressingen sammen. Ekstra smag: Tilsæt lidt spidskommen til paneringen eller vend lidt i kartoffelsalaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre