Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Her får du opskriften på en super nem sammenkogt ret med kylling, græskar, majs og porre. vi serverer retten med ris - vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid. Den smager virkelig godt - og vores børn er vilde med den! Retten er til to dage, så husk at gemme halvdelen til i morgen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 3 stkporre
- 1 stkhokkaidogræskar
- 800 gramkyllingeinderfilet
- 300 gramløse majs
- 8 dlkokosmælk
- 2 spskkarry
- 1 spskspidskommen
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Vask porrerne grundigt og fjern top og bund. Tjek lige en ekstra gang, om der gemmer sig genstridige jordrester imellem bladene (lidt ligesom når du leder efter forsvundne sokker på ungernes værelse). Halver porren på langs og skær den i mindre stykker.3
Skræl græskaren, fjern kernerne og skær det i mindre tern.4
Steg porrerstykkerne i olivenolie og rør godt. Tilsæt græskar og lad det stege i ca. 5 minutter.5
Skær evt. kyllingeinderfilet i mindre stykker og tilsæt dem i retten sammen med majs og rør godt. Tilsæt kokosmælk, karry og spidskommen og lad det simre i 5-10 minutter - til kyllingen er gennemstegt. Smag til med salt og peber.6
Server gryderetten med dampende ris. Hvis du har mangochutney eller sød chilisovs på lager, smager det godt til. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at vaske porrerne og skære græskaret i mindre stykker.