Sammenkogt ret med græskar og kylling

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsris
  • 3 stkporre
  • 1 stkhokkaidogræskar
  • 800 gramkyllingeinderfilet
  • 300 gramløse majs
  • 8 dlkokosmælk
  • 2 spskkarry
  • 1 spskspidskommen
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på en super nem sammenkogt ret med kylling, græskar, majs og porre, der serveres med ris. Den smager virkelig godt - og vores børn er vilde med den! Retten er til to dage, så husk at gemme halvdelen til i morgen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Vask porrerne grundigt og fjern top og bund. Tjek lige en ekstra gang, om der gemmer sig genstridige jordrester imellem bladene (lidt ligesom når du leder efter forsvundne sokker på ungernes værelse). Halver porren på langs og skær den i mindre stykker.

3. Skræl græskaren, fjern kernerne og skær det i mindre tern.

4. Steg porrerstykkerne i olivenolie og rør godt. Tilsæt græskar og lad det stege i ca. 5 minutter.

5. Skær evt. kyllingeinderfilet i mindre stykker og tilsæt dem i retten sammen med majs og rør godt. Tilsæt kokosmælk, karry og spidskommen og lad det simre i 5-10 minutter - til kyllingen er gennemstegt. Smag til med salt og peber.

6. Server gryderetten med dampende ris. Hvis du har mangochutney eller sød chilisovs på lager, smager det godt til.

7. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at vaske porrerne og skære græskaret i mindre stykker.

 
Sikker køkkenkniv til børn

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre