Sandwich med kyllingesalat, bacon, tomat og iceberg - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 100 grambacon i skiver
  •  stegt kylling
  • 0.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 3 spskmayonnaise
  • 0.5 spskkarry
  • 3 stktomater
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 1 stkagurk
  • 8 skivesandwichbrød m. kartoffel
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Sandwich med kyllingesalat, bacon, tomat og iceberg - dag to

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Super nemme sandwich hvor vi bruger stegt kylling fra gårsdagens kyllingespyd i en lækker kyllingesalat toppet med tomat, salat og sprød bacon. Hertil agurkestave. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 100 grambacon i skiver
  •  stegt kylling
  • 0.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 3 spskmayonnaise
  • 0.5 spskkarry
  • 3 stktomater
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 1 stkagurk
  • 8 skivesandwichbrød m. kartoffel
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Læg baconskiverne på en kold pande og tænd for varmen. Steg baconen sprød og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle.

2. Riv det stegte kyllingekød i strimler. Bland kødet med creme fraiche, mayo og karry og smag til med salt og peber.

3. Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Skyl salaten og riv den i grove stykker. Skyl agurken og skær den i stave. Rist sandwichbrødet på en brødrister eller giv det fem minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.

4. Stil alt på bordet i små skåle og på fade. Lad familien sammensætte deres helt egen favoritsandwich med kyllingesalat, salat, tomat, bacon og agurkestave. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomater i skiver. De kan også røre kyllingesalaten sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre