Schnitzel med melonsalat og hvidløgsflutes

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 pakkefrisk spinatpasta
  • 0.5 stkmelon
  • 1 stkløg
  • 0.5 stkagurk
  • 1 kuglemozzarella
  • 500 gramskinkeschnitzler
  •  smør
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  hvidløgsflute
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det her er noget nær verdens nemmeste aftensmad! Hurtige schnitzler stegt på pande eller grill med en læskende og lækker melonsalat. Perfekt sommermad - eller aftensmad til en regnvejrsdag, hvor sommeren er lidt for langt væk. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Dryp vandet af og vend pastaen med lidt smør, mens den stadig er dampende varm.

2. Skær melonkødet i tern og løget i fine strimler. Vask agurken og flæk den på langs. Fjern kernerne og skær resten i mundrette bidder. Bland melon, løg og agurk med smuldret mozzarella.

3. Krydr schnitzlerne med salt og peber og steg dem i lidt olivenolie på en pande - eller på grillen, hvis vejret er til det. Husk, at skinkschnitzler er tynde og derfor ikke skal steges alt for længe. Så bliver de tørre.

4. Server schnitzlerne sammen med lunt hvidløgsbrød og den lækre melonsalat og evt. pyntet med lidt grønt på toppen.

5. Velbekomme!

Tip

Det er ikke alle børn, der er vilde med rå løg. Så servér dem i en skål for sig, så dem, der har lyst, selv kan toppe melonsalaten. Og har du rødløg på lager, så prøv at bruge det i stedet for et almindeligt løg. Det giver en fin farve. Hvis du har lidt tid tilovers og vil gøre anretningen ekstra sjov og børnevenlig, så prøv at lave små kugler ud af melonkødet. Det gør du med et parisiennejern, der kan købes i enhver isenkræmmerbutik. Du kan så også købe mozzarella i helt små kugler, bl.a. fra Galbani.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre