Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Nem og lækker aftensmad med færdigpanerede skinkeschnitzler serveret med sprøde kartoffelskiver, sennepssauce og salat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 750 gramfrosne kartoffelskiver
- 400 grampanerede skinkeschnitzler
- 0.5 stkspidskål
- 125 gramedamamebønner
- 1 stkgranatæble
- 1 pottepersille
- 40 gramsmør
- 1.5 spskdijonsennep
- 3 spskhvedemel
- 5 dlmælk
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 0.5 spsktørret timian
- 0.5 stkcitron
- salt
- peber
- olivenolie
- dressing efter eget valg
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 210 grader varmluft. Læg de frosne kartoffelskiver på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem i lidt olie. Bag dem sprøde i 20-30 min.2
Steg schnitzlerne i en god blanding af smør og olie på en slip-let pande. Vend dem forsigtigt undervejs.3
Skyl spidskålen og skær i tynde strimler. Tilbered edamamebønnerne som anvist på posen. Halver granatæblet og pres kernerne ud i en skål - pas på tøjet. Brug halvdelen af kernerne i salaten og resten som gnavergrønt. Hak persillen fint og vend sammen med salat, kerner og valgfri dressing.4
Smelt smørret i en gryde og tilsæt sennep og mel. Steg det i et minuts tid mens du pisker.5
Tilsæt lidt efter lidt mælk mens du pisker kraftigt. Alle klumper skal være pisket helt væk, inden du tilsætter mere mælk. Når sovsen har samme konsistens, som du husker fra din mormor, er den perfekt!6
Tilsæt smuldret bouillon, timian og smag til med salt og peber og evt. lidt citronsaft. Herefter må sovsen ikke koge.7
Server schnitzlerne sammen med sprøde kartofler, sennepsovs og salat. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at presse granatæblekernerne ned i en skål og smage sovsen til.