Sellerisuppe med æbletern og hasselnødder

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 350 gramkartofler
  • 1 stkknoldselleri
  • 8 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 50 gramhasselnødder
  • 4 stkæbler
  • 2.5 dlcremefine 15%
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Sellerisuppe med æbletern og hasselnødder

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En dejlig cremet sellerisuppe med kartofler, løg og cremefine. Serveret med æbletern og ristede hasselnødder. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 350 gramkartofler
  • 1 stkknoldselleri
  • 8 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 50 gramhasselnødder
  • 4 stkæbler
  • 2.5 dlcremefine 15%
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løget. Skræl kartofler og knoldselleri. Skær det hele i grove tern. Kom løg, kartofler og knoldselleri i en dyb gryde. Tilsæt vand og bouillon og bring det i kog. Lad suppen simre i ca. 20 min.

2. Imens suppen simrer: Rist hasselnødderne på en tør pande til de tager lidt farve. Hak dem groft.

3. Skyl æblerne og skær dem i små tern.

4. Blend suppen med en stavblender, tilsæt cremefine og smag til med salt og peber.

5. Server suppen i skåle og top med æbletern og hasselnødder. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle æblerne og hjælpe med at skære dem i små tern.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre