Skinkebrud med mozzarella, pesto og oregano

Ingredienser

( 16 stk. )

  • 1 dlkogende vand
  • 3 dlkoldt vand
  • 50 gramgær
  • 1 spsktørret oregano
  • 0.5 spsksirup
  • 0.5 spsksalt
  • 0.25 dlolivenolie
  • 500 gramhvedemel
  • 200 gramfuldkornshvedemel
  • 130 gramrød pesto
  • 175 gramskinkestrimler
  • 200 gramrevet ost
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Skinkebrud med mozzarella, pesto og oregano

I samarbejde med

3.0, Meget populær

De er helt perfekte til madpakken, de her skinkebrud. Vi har foldet dejen med skinke, pesto og revet ost, som giver en rustik bolle, der smager super godt. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 dlkogende vand
  • 3 dlkoldt vand
  • 50 gramgær
  • 1 spsktørret oregano
  • 0.5 spsksirup
  • 0.5 spsksalt
  • 0.25 dlolivenolie
  • 500 gramhvedemel
  • 200 gramfuldkornshvedemel
  • 130 gramrød pesto
  • 175 gramskinkestrimler
  • 200 gramrevet ost

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Bland kogende vand og koldt vand. Rør gæren ud i det lunkne vand sammen med oregano og sirup i en røremaskine - eller brug en grydeske og dine superkræfter!

3. Tilsæt salt og olie. Kom hvede- og fuldkornshvedemel i lidt efter lidt til dejen er fast og smidig og lige nøjagtigt ikke klæber til fingrene. Det er ikke sikkert, du skal bruge alt melet.

4. Lav en fordybning i dejen og fyld det med pesto, skinke og revet ost. Fold fyldet ind i dejen, så det ikke falder ud, samtidig med, at det ikke er æltet helt ind i dejen. Lad dejen stå tildækket i skålen og hvile i 30 minutter.

5. Del dejen i 16-18 stykker og form dem til boller.

6. Lad skinkebrudene hvile i 15 min. under et viskestykke.

7. Bag skinkebrudene i ovnen i ca. 20 minutter til de er gyldne på toppen.

8. Mums - så er der skinkebrud til madpakken og fryseren. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hælde dejen i røreskålen. De kan også hælde fyldet i dejen og forme bollerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre