Skinkespyd med ovnkartofler og hvidløgsdressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 0.5 stksquash
  • 2 stkrød peberfrugt
  • 1 stkrødløg
  • 300 gramsvinekød i tern
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 0.5 spskpaprika
  • 1 stkagurk
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  •  grillspyd
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Skinkespyd med ovnkartofler og hvidløgsdressing

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Lækre spyd med svinekød i tern, der enten kan steges på panden eller grillen, hvis vejret er til det. Vi serverer spydene med ovnkartofler, agurkestave og en simpel hvidløgsdressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramsmå kartofler
  • 0.5 stksquash
  • 2 stkrød peberfrugt
  • 1 stkrødløg
  • 300 gramsvinekød i tern
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 0.5 spskpaprika
  • 1 stkagurk
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  •  grillspyd
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne, skær dem i halve og vend dem i olivenolie, salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 25 min.

3. Skyl squash og peberfrugter og pil skrællen af rødløget. Skær alt i grove tern og vend sammen med skinke i tern, oregano, paprika, en god sjat olivenolie, salt og peber i en skål.

4. Sæt skiftevis peberfrugt, squash, rødløg og skinketern på spyd. Læg spydene på en bageplade beklædt med bagepapir - eller fyr op under grillen. Bag spydene i ovnen i ca. 15 min. til de har taget farve.

5. Imens kartofler og spyd er i ovnen: Skyl agurken og skær den i stave. Rør creme fraiche samme med presset hvidløg, salt og peber i en skål.

6. Server spydene med ovnkartofler, agurkestave og hvidløgsdressing. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsagerne i grove tern.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre