Skinkespyd med ovnkartofler og hvidløgsdressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 0.5 stksquash
  • 2 stkrød peberfrugt
  • 1 stkrødløg
  • 300 gramsvinekød i tern
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 0.5 spskpaprika
  • 1 stkagurk
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  •  grillspyd
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Lækre spyd med svinekød i tern, der enten kan steges på panden eller grillen, hvis vejret er til det. Vi serverer spydene med ovnkartofler, agurkestave og en simpel hvidløgsdressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne, skær dem i halve og vend dem i olivenolie, salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 25 min.

3. Skyl squash og peberfrugter og pil skrællen af rødløget. Skær alt i grove tern og vend sammen med skinke i tern, oregano, paprika, en god sjat olivenolie, salt og peber i en skål.

4. Sæt skiftevis peberfrugt, squash, rødløg og skinketern på spyd. Læg spydene på en bageplade beklædt med bagepapir - eller fyr op under grillen. Bag spydene i ovnen i ca. 15 min. til de har taget farve.

5. Imens kartofler og spyd er i ovnen: Skyl agurken og skær den i stave. Rør creme fraiche samme med presset hvidløg, salt og peber i en skål.

6. Server spydene med ovnkartofler, agurkestave og hvidløgsdressing. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsagerne i grove tern.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre