Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
10 min
20 min
Mums! De er virkelig gode de her bananbrød. Bagt med havregryn og med kun en anelse vaniljesukker. De er mega nemme at lave og er gode som eftermiddagssnack eller i madpakken. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 4 stkbananer
- 1 dlmælk
- 120 gramhavregryn
- 3 stkæg
- 1 tskbagepulver
- 2 tskvaniljesukker
- muffinforme
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 185 grader varmluft.2
Bananerne skal gerne være modne. Del dem i grove stykker og blend dem godt sammen i en skål med de øvrige ingredienser med en stavblender, til du har en ensartet masse.3
Hæld dejen i muffinforme og bag dem i 20-25 minutter, til der ikke hænger dej ved, når du prikker i dem med en strikkepind.4
Lad muffinsene køle af - og så må der guffes.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle bananerne og skære dem i grove stykker. De kan også hælde alle ingredienserne i skålen.
Hvis de små brød skal være lidt mere syndige og sukkerrige, kan du tilsætte 50 gram hakket mørk chokolade.