Små lækre bananbrød

Ingredienser

( Ca. 16 stk. )

  • 4 stkbananer
  • 1 dlmælk
  • 120 gramhavregryn
  • 3 stkæg
  • 1 tskbagepulver
  • 2 tskvanillesukker
  •  muffinforme
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Mums! De er virkelig gode de her bananbrød. Bagt med havregryn og med kun en anelse vanillesukker. De er mega nemme at lave og er gode som eftermiddagssnack eller i madpakken. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 185 grader varmluft.

2. Bananerne skal gerne være modne. Del dem i grove stykker og blend dem godt sammen i en skål med de øvrige ingredienser med en stavblender, til du har en ensartet masse.

3. Hæld dejen i muffinforme og bag dem i 20-25 minutter, til der ikke hænger dej ved, når du prikker i dem med en strikkepind.

4. Lad muffinsene køle af - og så må der guffes.

5. Velbekomme!

Tips

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle bananerne og skære dem i grove stykker. De kan også hælde alle ingredienserne i skålen. Hvis de små brød skal være lidt mere syndige og sukkerrige, kan du tilsætte 50 gram hakket mørk chokolade.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre