Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
En lækker og smagfuld suppe med risnudler, karry, kokosmælk, skiveskårne champignoner, revne gulerødder og edamamebønner. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramrisnudler
- 1 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 0.5 spskkarry
- 0.5 spskrød karrypasta
- 200 gramskiveskårne champignon
- 4 dlvand
- 4 dlkokosmælk
- 2 terninggrøntsagsbouillon
- 150 gramrevne gulerødder
- 250 gramedamamebønner
- 1 stklime
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem herefter med koldt vand.2
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.3
Varm en gryde op med olivenolie og svits karry, rød karrypasta, løg og hvidløg. Tilsæt champignonerne og lad dem stege med i ca. 5 min. Tilsæt vand, kokosmælk og smuldret bouillonterning og lad det hele simre i ca. 10 min.4
Tilsæt revne gulerødder og edamamebønner inden servering. Smag til med salt og peber.5
Kom nudlerne i skåle og hæld suppen henover. Top hele herligheden med friskpresset limesaft og friske krydderurter, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg og smage suppen til.
Ekstra smag: Top med friske krydderurter, f.eks. koriander. Du kan også drysse med lidt friskhakket chili og tilsætte lidt fiskesauce.