Smagfuld nudelsuppe med kokosmælk og karry

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramrisnudler
  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 spskrød karrypasta
  • 200 gramskiveskårne champignon
  • 4 dlvand
  • 4 dlkokosmælk
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 150 gramrevne gulerødder
  • 250 gramedamamebønner
  • 1 stklime
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Smagfuld nudelsuppe med kokosmælk og karry

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En lækker og smagfuld suppe med risnudler, karry, kokosmælk, skiveskårne champignoner, revne gulerødder og edamamebønner. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramrisnudler
  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 spskrød karrypasta
  • 200 gramskiveskårne champignon
  • 4 dlvand
  • 4 dlkokosmælk
  • 2 terninggrøntsagsbouillon
  • 150 gramrevne gulerødder
  • 250 gramedamamebønner
  • 1 stklime
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem herefter med koldt vand.

2. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.

3. Varm en gryde op med olivenolie og svits karry, rød karrypasta, løg og hvidløg. Tilsæt champignonerne og lad dem stege med i ca. 5 min. Tilsæt vand, kokosmælk og smuldret bouillonterning og lad det hele simre i ca. 10 min.

4. Tilsæt revne gulerødder og edamamebønner inden servering. Smag til med salt og peber.

5. Kom nudlerne i skåle og hæld suppen henover. Top hele herligheden med friskpresset limesaft og friske krydderurter, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pille skrællen af løg og hvidløg og smage suppen til.

Ekstra smag: Top med friske krydderurter, f.eks. koriander. Du kan også drysse med lidt friskhakket chili og tilsætte lidt fiskesauce.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre