Spicy sød kartoffelsuppe med kokosmælk og røde linser. Hertil ostebrød.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramsøde kartofler
  • 2 stksnackpeber
  • 1 stkporre
  • 1 tskrød karrypasta
  • 5 dlvand
  • 4 dlkokosmælk
  • 150 gramrøde linser
  • 1 terning grøntsagsbouillon
  • 400 grampizzadej
  • 150 grammini mozzarella
  • 0.5 dlmælk
  • 1 spskeddike
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Spicy sød kartoffelsuppe med kokosmælk og røde linser. Hertil ostebrød.

I samarbejde med

En lækker suppe med søde kartofler, rød karrypasta, porre, snackpeber, røde linser og kokosmælk. Serveret med små ostebrød fyldt med mozzarella. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 gramsøde kartofler
  • 2 stksnackpeber
  • 1 stkporre
  • 1 tskrød karrypasta
  • 5 dlvand
  • 4 dlkokosmælk
  • 150 gramrøde linser
  • 1 terning grøntsagsbouillon
  • 400 grampizzadej
  • 150 grammini mozzarella
  • 0.5 dlmælk
  • 1 spskeddike
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skræl de søde kartofler, skyl snackpeberne og rens porren for jord. Skyl den herefter grundigt. Skær det hele i grove stykker.

2. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits lidt af den røde karrypasta sammen med grøntsagerne. Du kan altid tilsætte mere senere efter smag. Tilsæt vand, kokosmælk, røde linser og bouillon. Bring det i kog og lad det koge i ca. 20 min.

3. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

4. Rul pizzadejen ud og skær den i små firkanter. Læg en mozzarellakugle på hver firkant og fold dejen omkring. Fordel ostebrødene i en rund tærteform og pensl med mælk.

5. Bag ostebrødene i ovnen i ca. 12 min.

6. Blend suppen med en stavblender, tilsæt eddike og smag til med salt og peber.

7. Server suppen i skåle med varme ostebrød som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn forme ostebrødene.

Ekstra smag: Top ostebrødene med sesamfrø inden de bages i ovnen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre