Sprøde squash-snacks til madpakken

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stksquash
  • 50 gramrasp
  • 0.5 tsksalt
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 1 stkæg
  • 30 gramparmesan
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på en knapt-så-usund snack til ungernes madpakker - eller til en ulvetime uden sukker: Sprøde panerede squashstykker med oregano og parmesan. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Skyl squashen og skær den i 1 cm. tykke skiver. Bland rasp, salt, oregano og peber sammen på en flad tallerken. Slå æggene ud i en dyb tallerken og pisk dem sammen.

3. Vend squashstykkerne i ægget og herefter i raspblandingen og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys revet parmesan på toppen. Bag squashstykkerne i 20-25 minutter - til de er sprøde og gyldne.

4. Velbekomme!

Tips

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære squash i stykker og vende dem i æg og rasp.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre