Sprød bulgursalat med spidskål og æbler. Hertil basilikumdressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 grambulgur
  • 50 gramhasselnødder
  • 300 gramedamamebønner
  • 0.5 stkspidskål
  • 2 stkæbler
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkavocado
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Sprød bulgursalat med spidskål og æbler. Hertil basilikumdressing.

I samarbejde med

3.3, Meget populær

Har har vi lavet en vegetarisk bulgursalat med spidskål, æbler, agurk, edamamebønner, avocado og ristede hasselnødder. Serveret med en hurtig basilikumdressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 grambulgur
  • 50 gramhasselnødder
  • 300 gramedamamebønner
  • 0.5 stkspidskål
  • 2 stkæbler
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkavocado
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tilbered bulguren efter anvisningen på posen og overhæld dem herefter med kold vand.

2. Rist hasselnødderne på en pande eller i ovnen ved 160 grader varmluft i ca. 10 min.

3. Overhæld edamamebønnerne med kogende vand.

4. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skyl æblerne og agurken og skær begge dele ud efter eget ønske. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i skiver.

5. Vend spidskålen sammen med bulguren, bælgede edamamebønner, æbler, agurk, en god sjat olivenolie, salt og peber i en stor skål. Top med ristede hasselnødder og avocado.

6. Skyl basilikum og hak den fint. Rør creme fraichen sammen med hakket basilikum i en skål og smag til med salt og peber.

7. Server den sprøde salat sammen med basilikumdressingen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle æbler og agurk.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre