Sprød bulgursalat med spidskål og æbler. Hertil basilikumdressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 grambulgur
  • 50 gramhasselnødder
  • 300 gramedamamebønner
  • 0.5 stkspidskål
  • 2 stkæbler
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkavocado
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Har har vi lavet en vegetarisk bulgursalat med spidskål, æbler, agurk, edamamebønner, avocado og ristede hasselnødder. Serveret med en hurtig basilikumdressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tilbered bulguren efter anvisningen på posen og overhæld dem herefter med kold vand.

2. Rist hasselnødderne på en pande eller i ovnen ved 160 grader varmluft i ca. 10 min.

3. Overhæld edamamebønnerne med kogende vand.

4. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skyl æblerne og agurken og skær begge dele ud efter eget ønske. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i skiver.

5. Vend spidskålen sammen med bulguren, bælgede edamamebønner, æbler, agurk, en god sjat olivenolie, salt og peber i en stor skål. Top med ristede hasselnødder og avocado.

6. Skyl basilikum og hak den fint. Rør creme fraichen sammen med hakket basilikum i en skål og smag til med salt og peber.

7. Server den sprøde salat sammen med basilikumdressingen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle æbler og agurk.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre