Sprøde kartoffelsnacks med rasp og parmesanost

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 3 stkbagekartofler
  • 75 gramrasp
  • 50 gramrevet parmesan
  • 0.5 tsksalt
  • 2 stkæg
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

De her kartoffelsnacks er perfekte til en mellemmadsnack, som kun bliver endnu mere lækker med lidt dyppelse. De er super simple, og man skal blot skære kartoflerne i tynde skiver, panere dem med rasp og revet parmesanost og stege dem på panden. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skrub kartoflerne og skær dem i 0.5 cm. tykke skiver. Bland rasp, parmesanost, salt og lidt peber sammen på en flad tallerken. Slå æggene ud i en dyb tallerken og pisk dem sammen.

2. Vend kartoffelskiver i ægget og herefter i raspblandingen og steg dem på en pande med lidt olivenolie - til de er gennemstegte, sprøde og gyldne.

3. Server med humus, pesto eller en anden dip. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære kartoflerne i skiver og vende dem i æg og rasp.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre