Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Pandestegt medisterpølse serveret med kartoffelskiver stegt i ovnen, sprød salat og en nem brun sovs med cremefine. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 400 grammedisterpølse
- 2.5 dlcremefine 15%
- 0.5 terninggrøntsagsbouillon
- 1 stkhjertesalat
- 250 gramcherrytomater
- 1 stkrødløg
- 25 grampinjekerner
- olivenolie
- sovsekulør
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i skiver - brug evt. et mandolinjern. Vend kartoflerne med olivenolie, salt og peber. Fordel kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 25 min.3
Varm en pande op med olivenolie og steg medisteren ved middel varme på begge sider, til den er både sprød og gennemstegt. Prik evt. medisterpølsen med en gaffel, så den ikke sprækker.4
Hæld cremefine op i en kasserolle og tilsæt smuldret bouillonterning og sovsekulør. Lad sovsen koge op og smag til med salt og peber.5
Skyl hjertesalaten og cherrytomaterne og pil skrællen af rødløget. Skær cherrytomaterne og rødløget ud efter eget ønske. Vend hjertesalat, cherrytomater og rødløg sammen med olivenolie, salt og peber.6
Rist pinjekernerne på en tør pande og fordel dem henover salaten.7
Server medisterpølsen med kartoffelskiver, sprød salat og brun sovs. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skrubbe kartoflerne og smage sovsen til.