Stegt grønt med couscous og vandmelonsalat. Hertil flutes med friskost.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkaubergine
  • 0.5 stksquash
  • 2 stkrødløg
  • 150 gramcouscous
  • 1 stkøkologisk citron
  • 0.25 stkvandmelon
  • 35 gramsalatmix
  • 25 grampinjekerner
  • 2 stkgroft flute
  • 50 gramflødeost naturel
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En virkelig nem og lækker ret bestående af to slags salater - en varm couscoussalat og en kold vandmelonsalat. Hertil fuldkornsflute smurt med friskost. Har du vandmelon tilovers, så server det på et fad som eftermiddagssnack til ungerne. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skyl auberginen og skær den i små tern. Varme en pande op med en god sjat olivenolie og steg auberginen.

2. Skyl squashen og skær den i små tern. Pil skrællen af løgene og skær dem i små tern. Steg squash og løg sammen med auberginen.

3. Kog couscous efter anvisningen på pakken. Vend det herefter på panden sammen med aubergine, squash og rødløg. Smag til med salt, peber og citronskal.

4. Skær skrællen af vandmelonen og skær den i små tern. Skyl salaten og rist pinjekernerne på en tør pande, til de tager farve. Husk at ryste pinjekerne undervejs så de ikke bliver sorte.

5. Vend vandmelon, salat, olivenolie, salt og peber sammen i en skål og drys med pinjekerner på toppen. Lun flutesene i ovnen.

6. Server salaterne med lune flutes smurt med friskost. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme flutesene på en bageplade beklædt med bagepapir. Ekstra smag: Har du salatost eller eddike på lager, kan du vende det i vandmelonsalaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre