Stegt kylling med grøntsager og østerssauce. Hertil ris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  ris
  • 300 gramfersk kylling i tern
  • 3 stkblandede peberfrugter
  • 0.5 stksquash
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 dløsterssauce
  • 1 dlvand
  • 45 gramcashewnødder
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en super simpel og lækker ret med kylling i tern, peberfrugter, squash og østerssauce. Serveret med ris og cashewnødder. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingen.

3. Imens kyllingen steger: Skyl peberfrugterne og squashen og skær begge dele i tern. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.

4. Tilsæt peberfrugt, squash, løg og hvidløg og lad det stege sammen med kyllingen i ca. 15 min.

5. Rør østerssauce og vand sammen og tilsæt det retten. Lad det simre i ca. 10 min. og smag til med salt og peber.

6. Server med dampende varme ris og cashewnødder på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle peberfrugterne og squashen. Ekstra smag: Top med forårsløg i skiver og lidt soya.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre