Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en super simpel og lækker ret med kylling i tern, peberfrugter, squash og østerssauce. Serveret med ris og cashewnødder. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 300 gramfersk kylling i tern
- 3 stkblandede peberfrugter
- 0.5 stksquash
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 dløsterssauce
- 1 dlvand
- 45 gramcashewnødder
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingen.3
Imens kyllingen steger: Skyl peberfrugterne og squashen og skær begge dele i tern. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.4
Tilsæt peberfrugt, squash, løg og hvidløg og lad det stege sammen med kyllingen i ca. 15 min.5
Rør østerssauce og vand sammen og tilsæt det retten. Lad det simre i ca. 10 min. og smag til med salt og peber.6
Server med dampende varme ris og cashewnødder på toppen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle peberfrugterne og squashen.
Ekstra smag: Top med forårsløg i skiver og lidt soya.