Stegt torsk med grønt, kartofler og dilddressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 0.5 spsktørret timian
  • 1 fedhvidløg
  • 1.5 spskbalsamicoeddike
  • 3 spskvand
  • 500 gramfrossen grøntsagsmix
  • 650 gramsmå kartofler
  • 30 grampinjekerner
  • 225 gramtorskefilet
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 brevdild dip pulver
  • 1 stkcitron
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  smør
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En super velsmagende fiskeret med stegt torsk, som vi serverer med bagte grøntsagter, ristede pinjekerner, kartofler og dilddressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft.

2. Vend timian, presset hvidløg, eddike og vand sammen med de frosne grøntsager i et ovnfast fad.

3. Krydr med salt og peber og bag grøntsagerne i 20-25 minutter.

4. Skyl eller rens kartoflerne og kog dem i saltet vand til de er møre, når du prikker i dem med en gaffel. Det tager 10-12 minutter alt efter størrelsen.

5. Rist pinjekernerne på en tør pande til de bliver brune. Køl dem af på en tallerken.

6. Steg torskefileterne på en pande i en blanding af olivenolie og smør - steg dem ca. 3-4 minutter på hver side. Vær forsigtig, når du vender dem. Krydr med salt og peber.

7. Bland creme fraiche med dild dip-pulveret.

8. Server fisken med de stegte grøntsager, pinjekerner, kartofler, dilddressing og citron i skiver. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at blande krydderierne sammen med grøntsagerne. De kan også blande dilddressingen. Vi har brugt en frossen grøntsagsmix fra REMA 1000, der hedder Grøntsagsbund, men du kan vælge lige de grøntsager, du har lyst til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre