Stegte ris med sprøde grøntsager og æg

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 1 stkporre
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 125 gramsukkerærter
  • 4 stkæg
  • 175 gramrevne gulerødder
  • 285 gramløse majs
  • 3 spsksoya
  • 3 spskfiskesauce
  •  sesamolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Stegte ris med sprøde grøntsager og æg

I samarbejde med

Her serverer vi stegte ris i en vegetarisk version med porre, sukkerærter, revne gulerødder, rød peberfrugt, majs og æg. Vi har brugt sesamolie, der smager virkelig godt i asiatiske retter, men du kan også bruge andre typer olie. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 1 stkporre
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 125 gramsukkerærter
  • 4 stkæg
  • 175 gramrevne gulerødder
  • 285 gramløse majs
  • 3 spsksoya
  • 3 spskfiskesauce
  •  sesamolie

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Skyl og rens porren grundigt og skær den i skiver. Skyl peberfrugten og sukkerærterne. Skær peberfrugten i tern og sukkerærterne i halve.

3. Pisk æggene sammen, varm en wok op med olie og steg æggene til røræg. Stil dem til side.

4. Kom lidt mere olie i wokken og lynsteg alle grøntsagerne. Tilsæt ris, røræg, soya og fiskesauce og rør rundt i wokken under stegningen. Smag til med mere soya.

5. Server de stegte ris med sprøde grøntsager og æg. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde og pisk æggene sammen.

Ekstra smag: Top med friskpresset limesaft og friske krydderurter.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre