Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Super lækre stegte tortillas med rester fra gårsdagens chili con carne, som vi topper med revet cheddar. Hertil mangosalat og tortillachips. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 6 stkfuldkornstortillas
- rester fra chili con carne
- 150 gramrevet cheddar
- 1 stkavocado
- 1 stkmango
- 0.5 stkagurk
- 1 stkrødløg
- 100 gramtortillachips
- dressing efter eget valg
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 225 grader varmluft.2
Hæld ca. 2-3 spsk chili con carne på halvdelen af en tortilla og top med revet cheddar. Fold den anden side af tortillaen ind over fyldet.3
Flyt forsigtigt tortillaerne over på en bagerist og bag dem i ca. 10-15 minutter. Du kan også bruge en panini-grill.4
Flæk avocadoen, fjern stenen og skær den i tern. Skræl mangoen, fjern stenen og skær den i tern. Skyl agurken og skær den i tern. Pil skrællen af rødløget og skær det i tynde skiver eller tern. Bland det hele sammen i en skål og top med valgfri dressing.5
Server de stegte tortillas med mangosalaten og tortillachips som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til fylde tortilla-pandekagerne med chili con carne og ost.