Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Med blot fem ingredienser har vi lavet en super lækker opskrift med marineret svinefilet, kartofler, sauce og grønne bønner. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
- 2 dlvand
- 650 gramsmå kartofler
- 500 gramfrosne bønner
- 2.5 dlkaffefløde
- 0.25 spsktørret timian
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Brun den marinerede svinefilet af på alle sider på en pande. Sørg for at få al marinaden med.2
Når kødet er brunet af, hælder du vand i panden. Læg et låg på, skru ned for varmen og lad det simre, til kødet er gennemstegt. Det tager ca. 20 minutter - alt efter tykkelse.3
Skyl eller skrub kartoflerne og kog dem møre i saltet vand i ca. 10 minutter. Er du i tvivl om de er færdige, stik en lille kniv i en af kartoflerne – glider kartoflen af kniven, så er de helt perfekte.4
Kog bønnerne i saltet vand i 3-4 minutter. Når svinefileten er færdig, tag den op af panden med en tang eller en gaffel. Lad den hvile på et spækbræt. Gem al væsken i panden til sauce.5
Tilsæt fløde og timian til panden med væsken fra svinefileten. Varm op og smag til med salt og peber. Hvis du synes, den mangler lidt smag, kan du tilsætte lidt bouillon.6
Server svinefileten i skiver sammen med kartofler, sauce og bønner. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrubbe kartoflerne.