Svinefilet med kartofler, sauce og bønner

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
  • 2 dlvand
  • 650 gramsmå kartofler
  • 500 gramfrosne bønner
  • 2.5 dlkaffefløde
  • 0.25 spsktørret timian
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Svinefilet med kartofler, sauce og bønner

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

3.7, Meget populær

Med blot fem ingredienser har vi lavet en super lækker opskrift med marineret svinefilet, kartofler, sauce og grønne bønner. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
  • 2 dlvand
  • 650 gramsmå kartofler
  • 500 gramfrosne bønner
  • 2.5 dlkaffefløde
  • 0.25 spsktørret timian
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Brun den marinerede svinefilet af på alle sider på en pande. Sørg for at få al marinaden med.

2. Når kødet er brunet af, hælder du vand i panden. Læg et låg på, skru ned for varmen og lad det simre, til kødet er gennemstegt. Det tager ca. 20 minutter - alt efter tykkelse.

3. Skyl eller skrub kartoflerne og kog dem møre i saltet vand i ca. 10 minutter. Er du i tvivl om de er færdige, stik en lille kniv i en af kartoflerne – glider kartoflen af kniven, så er de helt perfekte.

4. Kog bønnerne i saltet vand i 3-4 minutter. Når svinefileten er færdig, tag den op af panden med en tang eller en gaffel. Lad den hvile på et spækbræt. Gem al væsken i panden til sauce.

5. Tilsæt fløde og timian til panden med væsken fra svinefileten. Varm op og smag til med salt og peber. Hvis du synes, den mangler lidt smag, kan du tilsætte lidt bouillon.

6. Server svinefileten i skiver sammen med kartofler, sauce og bønner. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrubbe kartoflerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.