Svinefilet med kartofler, sauce og bønner

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
  • 2 dlvand
  • 650 gramsmå kartofler
  • 500 gramfrosne bønner
  • 1.25 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 0.25 spsktørret timian
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Med blot fem ingredienser har vi lavet en super lækker opskrift med marineret svinefilet, kartofler, sauce og kogte grønne bønner. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Steg den marinerede svinefilet på en pande på alle sider. Sørg for at få alt marinaden med, når du steger.

2. Når kødet er brunet af, hælder du vand i panden. Læg et låg på, skru ned for varmen og lad det simre, til kødet er gennemstegt. Det tager ca. 20 minutter - alt efter tykkelse.

3. Skyl eller skrub kartoflerne og kog dem møre i saltet vand.

4. Kog bønnerne i saltet vand i 3-4 minutter. Tag svinefileten af panden, når den er færdig, og lad den hvile på et spækbræt.

5. Hæld madlavningsfløde på panden sammen med timian og evt. lidt mere vand. Smag til med salt og peber. Hvis du synes, den mangler lidt smag, kan du tilsætte smuldret bouillon.

6. Server svinefileten i skiver sammen med kartofler, sauce og bønner. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrubbe kartoflerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre