Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Med blot fem ingredienser har vi lavet en super lækker opskrift med marineret svinefilet, kartofler, sauce og kogte grønne bønner. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
- 2 dlvand
- 650 gramsmå kartofler
- 500 gramfrosne bønner
- 1.25 dlmadlavningsfløde 8 %
- 0.25 spsktørret timian
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Steg den marinerede svinefilet på en pande på alle sider. Sørg for at få alt marinaden med, når du steger.2
Når kødet er brunet af, hælder du vand i panden. Læg et låg på, skru ned for varmen og lad det simre, til kødet er gennemstegt. Det tager ca. 20 minutter - alt efter tykkelse.3
Skyl eller skrub kartoflerne og kog dem møre i saltet vand.4
Kog bønnerne i saltet vand i 3-4 minutter. Tag svinefileten af panden, når den er færdig, og lad den hvile på et spækbræt.5
Hæld madlavningsfløde på panden sammen med timian og evt. lidt mere vand. Smag til med salt og peber. Hvis du synes, den mangler lidt smag, kan du tilsætte smuldret bouillon.6
Server svinefileten i skiver sammen med kartofler, sauce og bønner. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrubbe kartoflerne.