Svinefilet med kartofler, sauce og bønner

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
  • 2 dlvand
  • 650 gramsmå kartofler
  • 500 gramfrosne bønner
  • 2.5 dlkaffefløde
  • 0.25 spsktørret timian
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Svinefilet med kartofler, sauce og bønner

I samarbejde med

3.0, Meget populær

Med blot fem ingredienser har vi lavet en super lækker opskrift med marineret svinefilet, kartofler, sauce og grønne bønner. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
  • 2 dlvand
  • 650 gramsmå kartofler
  • 500 gramfrosne bønner
  • 2.5 dlkaffefløde
  • 0.25 spsktørret timian
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Brun den marinerede svinefilet af på alle sider på en pande. Sørg for at få al marinaden med.

2. Når kødet er brunet af, hælder du vand i panden. Læg et låg på, skru ned for varmen og lad det simre, til kødet er gennemstegt. Det tager ca. 20 minutter - alt efter tykkelse.

3. Skyl eller skrub kartoflerne og kog dem møre i saltet vand i ca. 10 minutter. Er du i tvivl om de er færdige, stik en lille kniv i en af kartoflerne – glider kartoflen af kniven, så er de helt perfekte.

4. Kog bønnerne i saltet vand i 3-4 minutter. Når svinefileten er færdig, tag den op af panden med en tang eller en gaffel. Lad den hvile på et spækbræt. Gem al væsken i panden til sauce.

5. Tilsæt fløde og timian til panden med væsken fra svinefileten. Varm op og smag til med salt og peber. Hvis du synes, den mangler lidt smag, kan du tilsætte lidt bouillon.

6. Server svinefileten i skiver sammen med kartofler, sauce og bønner. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrubbe kartoflerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre