Svinefilet med timianbagte kartofler, rødbedesalat og sennepsovs

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  •  frisk eller tørret timian
  • 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
  • 125 gramblåbær
  • 75 gramsalatmix
  • 200 gramrevne rødbeder
  • 40 gramhasselnøddeflager
  • 3 spskolivenolie
  • 1 spskhonning
  • 1 spskeddike
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 0.5 spskdijonsennep
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Marineret svinefilet med ovnbagte timiankartofler og en lækker rødbedesalat med blåbær, hasselnøddeflager og honningdressing. Serveret med en simpel sennepssovs. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne og halver dem. Vend kartoflerne med en god sjat olivenolie, timian, salt og peber. Fordel kartoflerne og svinefileten på en bageplade beklædt med bagepapir og bag det hele i ovnen i ca. 25 min.

3. Skyl blåbærrene og vend dem sammen med salaten, de revne rødbeder og hasselnøddeflagerne. Rør olivenolie, honning, eddike, salt og peber sammen til en dressing i en lille skål og vend den i salaten.

4. Hæld cremefine op i en kasserolle og tilsæt sennep. Lad sovsen koge og smag til med salt og peber.

5. Server den saftige svinefilet med timianbagte kartofler, rødbedesalat og sennepssovs. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skrubbe kartoflerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre