Svinekoteletter med nye kartofler, asparges og tzatziki

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 300 gramhvidløgsmarinerede koteletter
  • 250 gramgrønne asparges
  • 0.5 stkagurk
  • 2 dlcreme fraiche 13 %
  • 1 fedhvidløg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Svinekoteletter med nye kartofler, asparges og tzatziki

I samarbejde med

Super lækker og nem aftensmad som egner sig perfekt til grillen. Marinerede svinekoteletter med nye kartofler, tzatziki og stegte grønne asparges. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 300 gramhvidløgsmarinerede koteletter
  • 250 gramgrønne asparges
  • 0.5 stkagurk
  • 2 dlcreme fraiche 13 %
  • 1 fedhvidløg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Skrub kartoflerne og kog dem møre i en gryde med saltet vand i ca. 5-10 minutter - alt efter størrelsen.

2. Pensl koteletterne med lidt olivenolie og brun dem af på grillen. Du kan også stege dem på en pande. Skru ned for varmen og lad dem stege videre, til de er møre og gennemstegte.

3. Knæk bunden af de grønne asparges. Vend dem i lidt olie og læg dem på grillen i et par minutter. Du kan også stege dem på en pande. Krydr med salt og peber.

4. Skyl agurken og riv den på den grove side af et rivejern. Pres derefter væden fra ved at knuge den revne agurk mellem hænderne. Rør creme fraiche sammen med agurk og presset hvidløg og smag til med salt og peber.

5. Server de saftige koteletter med kogte kartofler, tzatziki og de stegte asparges. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til knække bunden af de grønne asparges.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre