Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
Syltede grøntsager er virkelig lækre at have stående i køleskabet, og de kan løfte selv den kedeligste omgang aftensmad til uanede højder. Næsten i hvert fald! Her har vi lavet en julet udgave, hvor vi sylter rødløg med anis. De er også ret geniale som en hyggelig hjemmelavet jule- eller værtindegave. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 4 stkrødløg
- 2 dlvand
- 4 dleddike
- 200 gramsukker
- 4 stkstjerneanis
Fremgangsmåde
1
Del rødløgene på midten og skær dem i fine strimler. Hæld løgene i et patent- eller syltetøjsglas, som inden er blevet skoldet med rigeligt kogende vand.2
Kog vand, eddike, sukker og stjerneanis op i en gryde. Hæld lagen over løgene og luk patentglasset, mens eddiken stadig er varm. Lad glassene køle af inden du sætter dem i køleskabet.3
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hælde eddike, sukker, vand og anis i gryden.
De syltede rødløg kan holde sig i ca. en måned i køleskab.