Syltede rødløg med anis

Ingredienser

( 1 glas )

  • 4 stkrødløg
  • 2 dlvand
  • 4 dleddike
  • 200 gramsukker
  • 4 stkstjerneanis
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Syltede rødløg med anis

I samarbejde med

4.8, Mambeno-favorit!

Syltede grøntsager er virkelig lækre at have stående i køleskabet, og de kan løfte selv den kedeligste omgang aftensmad til uanede højder. Næsten i hvert fald! Her har vi lavet en julet udgave, hvor vi sylter rødløg med anis. De er også ret geniale som en hyggelig hjemmelavet jule- eller værtindegave. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 4 stkrødløg
  • 2 dlvand
  • 4 dleddike
  • 200 gramsukker
  • 4 stkstjerneanis

Fremgangsmåde

1. Del rødløgene på midten og skær dem i fine strimler. Hæld løgene i et patent- eller syltetøjsglas, som inden er blevet skoldet med rigeligt kogende vand.

2. Kog vand, eddike, sukker og stjerneanis op i en gryde. Hæld lagen over løgene og luk patentglasset, mens eddiken stadig er varm. Lad glassene køle af inden du sætter dem i køleskabet.

3. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hælde eddike, sukker, vand og anis i gryden.

De syltede rødløg kan holde sig i ca. en måned i køleskab.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre