Tærte med skinke og porre. Hertil tomatsalat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 275 gramtærtedej
  • 2 stkporre
  • 3 stkæg
  • 200 gramhytteost
  • 100 gramskinkestrimler
  • 6 stktomater
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 1 stkrødløg
  • 100 gramkalamataoliven uden sten
  • 2 spskbalsamicoeddike
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Tærte med skinke og porre. Hertil tomatsalat.

I samarbejde med

En nem og lækker tærte med skinkestrimler og porre. Serveret med en simpel tomatsalat med rødløg, frisk basilikum, oliven og balsamicoeddike. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 275 gramtærtedej
  • 2 stkporre
  • 3 stkæg
  • 200 gramhytteost
  • 100 gramskinkestrimler
  • 6 stktomater
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 1 stkrødløg
  • 100 gramkalamataoliven uden sten
  • 2 spskbalsamicoeddike
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

2. Fordel dejen i en smurt tærteform og skær evt. lidt af siderne, alt efter hvor stor din tærteform er. Prik bunden med en gaffel og bag bunden i ovnen i ca. 5 min. Tag bunden ud og skru herefter ovnen op på 200 grader varmluft.

3. Imens tærten bager: Skær top og bund af porrerne, vask dem grundigt og snit dem fint. Rør æg, hytteost, porre, skinkestrimler, salt og peber sammen.

4. Hæld fyldet over tærtebunden og bag tærten i ca. 25 min. til tærtefyldet har sat sig og tærten har fået en gylden overflade.

5. Skyl tomaterne og basilikum og pil skrællen af rødløget. Skær det hele ud efter eget ønske. Vend tomater, rødløg, basilikum, oliven og eddike sammen og smag til med salt og peber.

6. Server tærten med tomatsalat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle tomaterne og pille skrællen af rødløget.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre